Behandelingen - ontharing

Bij schoonheidsspecialiste Jolien kan u steeds terecht voor een professionele ontharing.

Ontharen

Je bovenlip, wang, kin, benen, armen buik, rug of oksels ontharen: iets dat gelukkig snel geklaard kan worden. Niet iedereen hoeft het te doen, maar als je van jezelf vindt dat het het wel ‘moet’, dan doe je het best vrij regelmatig. Er zijn verschillende methoden om te ontharen zoals waxen, epileren, scheren of laseren. Over laser-ontharing lees je hier meer.

Epileren

Bij epileren worden de haartjes stuk voor stuk verwijderd met een pincet. Het duurt langer dan waxen, maar als de haartjes op deze manier verwijderd werden blijven ze vrij lang weg.

Bikinilijn epileren

Een nette bikinilijn is hygiënisch, mooi en het voelt prettig aan. Er bestaan meerdere methoden die je een mooi en glad resultaat geven!

De klassieke bikinilijn

Het is de eenvoudigste manier van de ontharing van de schaamstreek voor een perfecte bikinilijn. Alleen de haartjes buiten je bikinislipje worden verwijderd.

American wax

Deze epileermethode, ook wel bekend als "het metroticket" vraagt wat meer werk. De overblijvende haartjes hebben de vorm van een rechthoekje, vandaar de naam "metroticket". Je schaamlippen worden ook geëpileerd.

Brazilian wax

De Brazilian wax is zoals de American wax maar dan vormen de haartjes die overblijven een driehoekige vorm of het wordt een heel fijn streepje schaamhaar. U kan rekenen op onze expterise, waardoor je op een onberispelijk resultaat kan rekenen.

Full wax

Bij de full wax wordt de volledige schaamstreek geëpileerd met hars. Deze radicale ontharing wordt steeds vaker gedaan.

ONTHARINGEN 
Epileren € 12 - € 15
Ontharen bovenlip of wangen € 10 - € 12
Ontharen bovenlip & kin € 20
Ontharen onderbenen of armen € 20
Volledige benen € 38
Bikini/Buik/Oksel € 20
Tanga € 25
Brazilian / Full wax € 35
Rug/Baard € 25 - € 30