Behandelingen - microdermabrasie

Bij schoonheidsspecialiste Jolien kan u steeds terecht voor microdermabrasie.

Intensieve huidverzorging

Microkleine kristallen hebben de beautywereld totaal veranderd. Ze gaan onze schoonheidsfouten te lijf en onthullen een nieuwe huid. De innovatieve beauty-behandeling DOCTOR BABOR microdermabrasie maakt het mogelijk.

Werkzaam voor:

 1. rimpels en lijntjes
 2. onzuivere huid acné met comedonen
 3. verslapte en vermoeide huid
 4. hyperpygmentatie
 5. ouderdomsvlekken
 6. oppervlakkige littekens en striemen op gelaat en lichaam

Hoe werkt het?

 1. Microdermabrasie – de impuls tot regeneratie

  Bij de microdermabrasie halen de fijnste, steriele microkristallen verhoorningen en afgestorven huidschilfertjes weg. Een speciaal apparaat blaast deze microkristallen op de huid en zuigt hen via een vacuüm direct weer op. Het effect: de intensieve peeling onthult niet alleen een zachte, nieuwe huid, maar maakt het voor de huid makkelijker cosmetische werkstoffen op te nemen. Door de peeling krijgt de huid het signaal voor de celvernieuwing.

 2. Ultrasone golven – micromassage met dieptewerkingtoestel microdermabras

  Niet voelbaar, maar des te intensiever maken de ultrasone golven de celmembranen poreuzer. De trillingen van de ultrasone golven veroorzaken een diepe warmte die in de huid doordringt en daar de celstofwisseling stimuleert. De consequentie: de regeneratieprocessen van de huid draaien op volle toeren. Omdat tegelijkertijd speciale werkstoffen worden ingesluisd, wordt het effect groter.

 3. DOCTOR BABOR MICRO CELLULAR – nauwkeurige regeneratieverzorging

  Tijdens de behandeling wordt de huid verwend met de fijnste, natuurlijke werkstoffen – nauwkeurig, effectief en zeer werkzaam. De speciaal voor de microdermabrasie ontwikkelde verzorging ontvouwt op indrukwekkende wijze de schoonheid van de huid, want als specialiste op het gebied van de huid kan de schoonheidsspecialiste met deze eersteklas crèmes de werking van de microdermabrasie versterken.

 

Per behandeling: 99 euro
Kuur: 6 behandelingen €590 (+  gratis microdermabrasie setje voor thuis t.w.v €52)