Behandelingen - lichaamsverzorging

Bij schoonheidsspecialiste Jolien kan u steeds terecht voor een professionele lichaamsverzorging.

Rugmassage

Omdat een uw rug zo belangrijk is, zal een rugmassage u verlossen van een pijnlijke of gespannen rug. Een rugmassage zorgt voor een gevoel van weldaad. Een massage van de huid en de nek- en rugspieren verdringt elke vorm van stress naar de achtergrond. U zal het effect ook op lange tijd nog voelen, want de rug en de nek zijn met een rugmassage helemaal ontspannen. Een rugmassage geeft u nieuwe energie.

Hot-stone massage

Een hotstone massage zal lichaam en geest tot rust brengen. Een hotstone massage in onze aangenaam verwarmde ruimte met aangepaste muziek zal u helemaal laten wegdromen en de spanningen in uw lichaam doen wegebben. Een hotstonemassage gebeurt met warme olie en stenen. De temperatuur van de gladde stenen is ongeveer 45 à 47°C. Door de druk van de handen en de hitte van de stenen dringt de massage diep door in de spieren en gewrichten. Zo zorgt het voor een diepe relaxatie. Ook de bloedsomloop wordt hierdoor gestimuleerd. Hotstone massage is ook ideaal voor mensen met spierproblemen of blokkades, bij artrose en reuma.

Lichaamspeeling

Bij een lichaamspeeling worden alle dode huidcellen op een ontspannen manier verwijderd. Nadien zal je huid zijdezacht aanvoelen.

LICHAAMSVERZORGING  
Rug, nek & schouder massage € 35
Hot-stone massage: rug-nek & schouders € 40
Gelaat-en hoofdhuidmassage € 35
Lichaamsmassage € 65
Hot-Stone lichaamsmassage € 70
Lichaamspeeling € 40
Lichaamspeeling lichaamsmassage € 99
Tanning spray (volledige lichaam) € 30
Tanning spray (benen) € 15
Tanning spray (gezicht) € 12
Verven wimpers of wenkbrauwen (bij een gelaatsverzorging) € 10
Verven wimpers of wenkbrauwen € 15