Behandelingen - laserontharing

Bij schoonheidsspecialiste Jolien kan u steeds terecht voor een professionele laserontharing.

Waarom laserontharing?

De traditionele manieren van ontharing zijn vaak een pijnlijke aangelegenheid omdat het haar samen met de haarwortel wordt uitgerukt. Laserontharing is een zachte manier om op de plaatsen waar u geen haar meer wenst, deze te verwijderen. De Laser methode zal de huid nauwelijks irriteren.

Werkwijze laserontharing

Laserontharing maakt gebruik van het lichaamseigen melanine dat in het haar aanwezig is. De laser stuurt een puls doorheen het haar. De Hitte van deze intense lichtbundel wordt door de melanine naar de haarwortel getransporteerd. Hierdoor wordt de haarwortel vernietigd. Een speciale koeltip zorgt ervoor dat de omliggende huid en onderliggende bloedvaatjes beschermd worden tegen de hitte van de laser. Dit zorgt voor een pijnloze ontharing. Laserbehandeling geniet daardoor de voorkeur bij steeds meer mensen!
Bovendien zorgt ontharing met de laser na 5 à 8 behandelingen ervoor dat tachtig tot negentig procent van de behandelde haren definitief weg is!

Gratis testsessie laserontharing

Het aantal behandelingen hangt af van de te ontharen plaats op uw lichaam, het type van uw huid en de kleur van uw haar. Om dat te bepalen bieden wij u een gratis testsessie laserontharing aan. Wij behandelen u met de laser op een oppervlakte van drie vierkante centimeter. Afhankelijk van hoe u reageert op deze laserontharing, bepalen wij dan hoeveel keer u onder de laser moet voor een definitief resultaat.

Deze laserontharing gebeurt in ons schoonheidssalon Vankan te Balen, en wordt gedaan door een specialist ter zake, onder het deskundig oog van een verpleegkundige, die ervoor zorgen dat de behandeling veilig en doeltreffend verloop.