Behandelingen - Doctor Babor Pro

Bij schoonheidsspecialiste Jolien kan u steeds terecht voor een huidverbetering met Doctor Babor Pro.

p>

THERA PRO BEHANDELINGEN EN AHA PEELINGS

100% INDIVIDUEEL DOOR PRECISIE EN PERFECTIE

Babor innoveert en zoekt steeds naar nieuwe werkstoffen en behandelingen. Zo heeft Babor de Dr Babor PRO producten en werkstoffen ontwikkeld en aansluitend de TheraPRO behandelingen uitgewerkt. Het resultaat van verschillende jaren research in de laboratoria van Babor in Aken.

p>

OPTIMALE RESULTATEN

De Dr Babor PRO producten zijn uiterst geconcentreerd en gefocust op het gebruik van essentiële, pure ingrediënten : zonder geurstoffen en synthetische kleurstoffen met de voor de huid optimale dosering en beschikbaarheid. Dit maakt het mogelijk de meest verschillende huidproblemen aan te pakken met de TheraPRO behandelingen. Met de passende verzorging thuis zal dit tot optimale resultaten leiden.

1. TheraPRO Peeling Treatment 95 EUR

Huidvernieuwing. Gladde huid

De TheraPRO Peel behandeling is op basis van AHA peelings. Dit is een chemische peeling met als hoofdbestanddeel hydroxy zuren van natuurlijke oorsprong. Deze fruitzuurbehandeling is vooral gericht op resultaten van blijvende duur. Uitgebalanceerde fruitzuren garanderen een gecontroleerde en gelijkmatige verwijdering van hoorncellen en bevorderen de huidregeneratie die vanuit de diepte begint en voortgaat tot in de bovenste cellaag.

Uiterst effectief en zonder de huid onnodig te belasten of te stressen, zet de TheraPRO AHA peel een uitgebreide, intensieve regenererende activiteit van de huid in gang.

Fruitzuurbehandeling waarbij de fruitzuur-intensiteit
( 10%-20%-30%) individueel wordt aangepast aan uw huidtype. Voor maximale huidvernieuwing met een stralend frisse huid, al na de eerste behandeling.

Bijzonderheid: AHA zuren van verschillende sterkten tot 30% en pH2,7.

2. TheraPRO C Treatment 90 EUR

Uniformiteit. Stevigheid

Bij een vermoeide teint en een ongelijkmatige huidskleur waaronder pigmentvlekken geeft een behandeling met een hoge dosis vitamine C een vitale frisheid en gladheid en een gelijkmatigere teint.

Bijzonderheid: 10%AHA-peeling en 20%vitamine C.

3. TheraPRO CE Treatment 85 EUR

Stabilisatie van de huidbarrière met onmiddellijk effect

Intensieve opbouw van ceramiden voor een gezond uitziende teint en om de huid gericht te verstevigen en glad te maken. Ideaal na een TheraPro Peel -kuur.

Bijzonderheid: Cream met 6 huidgerelateerde lipiden & ceramiden & Silver power Foil Mask.

4. TheraPRO EGF Treatment 125 EUR

Huidstructuuropbouw. Gladmaken

Verstevigende anti-aging behandeling die de eigen groeifactoren van de huid stimuleert. Vult op, maakt de huid gladder en verstevigt. Ideaal na een TheraPro peel-kuur.

Bijzonderheid: strakker makend lift effect mask.